Støt HEX! Museum of Witch Hunt

HEX! sætter fokus på, hvad der kan ske, når mennesker frygter mennesker. Frygten for hekseri og trolddom førte til voldsomme forfølgelser over hele Europa fra ca. 1450 til slutningen af 1600-tallet. Frygten for selv at blive anklaget påvirkede måske den enkeltes handlinger.

Fortællingen er en del af vores fælles kulturarv, og vi har valgt at trække lige præcis dén frem i lyset, fordi den peger på emner, vi kender i dag – fx social udgrænsning, frygten for det ukendte og rygternes magt.

Vi er taknemmelige for alle bidrag, som kan hjælpe os med at opsøge ny viden om historien og formidle den til vores gæster.

Tak for din støtte!

Donation via MobilePay

Send det ønskede beløb til MobilePay nr. 825068 (Sydvestjyske Museer) og skriv HEX! i kommentarfeltet.

Støtte via testamente

Du kan donere arv til os ved at oprette et testamente, hvori HEX! Museum of Witch Hunt er begunstiget. Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24, og det gør det muligt for dig at oprette et gratis testamente, når vi betænkes med arv.

Testamentet er nemt og enkelt at oprette online: Du svarer på en række spørgsmål, og du får umiddelbart efter testamentet tilsendt pr. e-mail. Herefter skal det printes ud og skrives under. Underskrift bør foregå foran en notar, da dette er den mest sikre form for underskrift af dokumentet. Du vil modtage yderligere informationer om underskrift sammen med dit testamente.

Hverken du eller vi på HEX! Museum of Witch Hunt betaler for oprettelsen, udgiften afholdes af Dokument 24.

Hvis du har brug for en samtale vedrørende oprettelse af testamentet, kan du gratis ringe eller skrive til Dokument 24